• +381 19 3542 630
  • info@spajic.com
17 Ani
de experiență

O COMPANIE Cu solutii nelimitate

...

Zoran Spajic | DIRECTOR EXECUTIV

Compania Spajic® a fost înființată la 25.11.2002 de către domnul Zoran Spajić ca rezultat al ideilor și peste treizeci de ani de experiență internațională în producția de fibre de oțel, alice taiate din sârmă și echipamente grele pentru fabricarea fibrelor de oțel / alice din partea membrilor familiei sale. În același an a început dezvoltarea și producția mașinilor pentru fibre de oțel prin aplicarea noilor concepte care vizează creșterea productivității, reducerea costurilor de fabricare a fibrelor de oțel, creșterea calității produselor și protejarea omului și a mediului.

Citeste mai mult  

Ce Oferim?

Dacă sunteți în căutarea produselor de înaltă calitate la cel mai bun preț și cel mai scurt timp de livrare, compania Spajić este locul potrivit. Împărtășiți-ne obiectivele, viziunea, programul și bugetul și vom evalua posibilitatea proiectului dvs. Dupa care vom reveni la dvs. cu cele mai eficiente propuneri și soluții de construcție disponibile.

Ce Facem?

Compania Spajic® produce fibre de otel, alice din otel taiat si masini grele pentru fabricarea Fibrelor De Otel/ Alicelor. Intr-un cuvant suntem o companie cu o viziune pe care dorim sa o impartasim cu dumneavoastra si ne dovedim munca prin procesul de productie, livrari si relatii excelente cu clientii nostri.

PRODUSELE NOASTRE

steel fibers product
steel fibers icon

Fibre de Otel

Compania Spajic® produce fibre de oțel de înaltă performanță pentru intarirea betonului, cu peste zece ani de experiență în producție și distribuție la nivel mondial. Cu o gamă de tipuri și dimensiuni de fibre de oțel pe care le avem, alături de calitatea noastră bine cunoscută și prețurile competitive, putem oferi cea mai potrivită soluție pentru clădirea dvs.

Vizualizați produsele
cut wire products

Tipuri De Produs

De asemenea, producem alice de sârmă tăiată prin tăierea firului tras la rece, incalzit , brevetat. Pentru aplicații speciale, pot fi utilizate fire din oțel inoxidabil sau alte materiale. Compania Spajic® produce alice din sârmă cilindrică și condiționată, cu dimensiuni și duritate diferite

Vizualizați produsele
spajic machines

Maşini

Putem spune cu mândrie despre compania Spajic® ca ar putea fi singura care, pe lângă produsele sale, produce și vinde mașini pentru fabricarea lor.

Vizualizați produsele

De ce să ne alegeți?

Cu peste 17 ani de experiență, vă putem spune cu mândrie acest lucru

  •  Ne bucurăm dupa efortul depus în soluțiile pe care le furnizăm. Nu suntem satisfăcuți până când produsele noastre nu respecta cele mai inalte standarde ale noastre.
  •  Ne asigurăm că produsele noastre ajung la cea mai buna calitate. Vom lăsa produsul nostru să vorbească de la sine!
  •   Întotdeauna respectam decizia luata de clienții noștri stimulați și suntem întotdeauna deschisi sugestiilor / ideilor de îmbunătățire a afacerii noastre.
  •   Suntem o echipă extrem de motivată, cu sprijinul acordat clienților noștri oricând și vom răspunde imediat atunci când aveți nevoie de noi.
 
 

FIBRA DE OTEL CE INTARESTE BETONUL

Fibra de Otel este în general utilizata pentru a inhiba fisurarea, pentru a îmbunătăți rezistența la impact, pentru a rezista la încărcatura și ofera rezistenta in cazul dezintegrarii materialului. Fibra de Otel poate fi utilizată fără nici un alt material suplimentar în aproape toate aplicațiile, unde solicitările la încovoiere nu sunt copleșitoare, ca de exemplu grinzile. Fibrele noastre de oțel, în special noile noastre fibre de oțel ZS /5 și oțelurile lipite cu performanțe ridicate pe care le furnizează, sunt utilizate în ingineria tunelurilor, în hidrocentrale, pe pardoseli pe aeroporturi și autostrăzi și pe alte domenii de construcție care au nevoie de structuri puternice și performante.

Citeste mai mult
 

PRELUCRAREA PRIN STROPIRE/SABLARE

Fiind unul dintre cei mai importanți producători de alice din fir de otel tăiat, compania Spajic® are o gamă largă de diametre cu o duritate a materialelor din care se prelucreaza alice, care și-au găsit folosirea în procesele de tratare a suprafețelor (prelucrarea, împroșcarea, curățarea ...) in diferite industrii.

Citeste mai mult
 

TRATAMENT ANTICOROZIV

Cu abrazivii tăiați din sârmă de otel, oferim cea mai bună soluție pentru tratamentul coroziunii.

Citeste mai mult