ZAŠTO IZABRATI NAS?

Sa višegodišnjem iskustvom ponosno Vam možemo reći:

Ponosimo se i trudimo sa rešenjima koja pružamo. Ne zadovoljavamo se dok naši proizvodi ne zadovolje

Osiguravamo da naši proizvodi dostignu kvalitet kao jedan od najboljih u svetu. Neka naš proizvod govori sam za sebe!

Cenimo povratne informacije naših uvaženih klijenata i otvoreni smo za sugestije / ideje kako bi još više poboljšali naše poslovanje.

Naš visoko motivisan tim sa raspoloživom tehničkom podrškom na raspolaganju je klijentima 24h.

ČIME SE BAVIMO?

Glavna aktivnost kompanije Spajić® je proizvodnja čeličnih vlakana, čelične sačme i mašina za njihovu proizvodnju. Jednom rečju, mi smo kompanija sa vizijom koju želimo da podelimo sa vama, a odlikuje nas ekspeditivnost u procesu proizvodnje, isporuke i korektan odnos prema našim klijentima.

NAŠI PROIZVODI

ŠTA NUDIMO?

Ukoliko tražite proizvode visokog kvaliteta po najboljoj ceni i najkraćim rokovima isporuke, kompanija Spajić® je pravo mesto za Vas. Podelite sa nama svoje ciljeve, viziju, dinamiku i budžet, a mi ćemo pronaći najbolje i najefikasnije rešenje za Vašu gradnju.

18 GODINA POSTOJANJA

Kompanija Spajić® je osnovana 25.11.2002. godine od strane g. Zorana Spajića kao rezultat ideja i tridesetogodišnjeg iskustva članova njegove porodice u proizvodnji čeličnih vlakana, čeličnih abraziva i mašina za njihovu prozvodnju. Iste godine, otpočeo je razvoj i proizvodnja mašina za čelična vlakna primenjujući novi koncept za povećanje produktivnosti i smanjenja troškova proizvodnje, kao i povećanje kvaliteta proizvoda i zaštite ljudi i životne sredine.

Spajic Zoran | CEO