Oprema za sačmu od žice

SPAJIĆ® LINIJA ZA PROIZVODNJU SAČME OD SEČENE ŽICE

Naše mašine za proizvodnju čeličnih vlakana, mašine za proizvodnju abraziva, sistemi za otprašivanje proizvodnje, kao i mašine za doziranje (uduvavanje) vlakana, koje se odlikuju visokom produktivnošću i niskim troškovima proizvodnje, pozicioniraju firmu Spajić® kao jednog od lidera u ovoj industriji na svetskom tržištu.

Kompanija Spajić®, za Vaše potrebe za čeličnim abrazivima, pored abraziva, može ponuditi i kompletne linije za njihovu proizvodnju. Sa jako dobro usklađenom produktivnošću mašine i troškova proizvodnje, a pored ekonomičnosti, visokog kvaliteta i produktivnosti, mašine za abrazive kompanije Spajić® omogućavaju pouzdanu, brzu i kvalitetnu proizvodnju čeličnih abraziva metodom sečenja žice, uz mogućnost izrade od različitih materijala.

Pored ovog, na ovim istim mašinama, možete seći materijale od čelične žice i raznih nemetala, u zavisnosti od kog materijala i u koju svrhu su vam potrebni abrazivi. Mašine takođe koriste različita pakovanja sirovina kao što su: mali, veliki, drveni, metalni kalemovi, koturovi žice i sl.

U zavisnosti od Vaših potreba i tipa abraziva koje želite proizvesti, u našem asortimanu možete naći sledeće:
  • Mašina za proizvodnju čeličnih abraziva M1 model ZS1
  • Mašina za proizvodnju čeličnih abraziva M1 model ZS2
  • Dodatna oprema

Prednosti Spajic® mašina

NISKA POTROŠNJA ELEKTRIČNE ENERGIJE (15KW)

 

TROŠKOVI REZERVNIH DELOVA NE PRELAZE VIŠE OD 10 EVRA/T

 

JEDAN RADNIK RADI NA 5 - 7 MAŠINA

 

NIJE POTREBNO PODMAZIVANJE MAŠINE